Eladó két generációs Ikerház Maconkán!

2097 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nógrád megyében, Bátonyterenyén (Maconkán) Eladó egy KÉT GENERÁCIÓS felújítandó, összközművesített Ikerház mindkét házrésze (82m2 alapterület és 84m2 alapterület) egy testvérpártól teljesen tehermentesen. A meghirdetett 11M Ft-os ár, mind a két ikerház felet tartalmazza, a hozzá tartozó melléképületekkel együtt.

A telken található egy két generációs ikerház, melynek mindkét fele eladó egyben. Rajtuk kívűl a térképszelvényen is feltüntetett 2 db garázs és egy műhelyként funkcionált melléképület is megtalálható.

Az ingatlan egy elkerített, 1087 m2-es telken fekszik. Alapja kő, falai téglából épültek. Összközművesített, és az ipari áram is be van vezetve a telekre a régen műhelyként funkionált melléképületbe (20 m2). A vízcsövek ki lettek cserélve, illetve néhány ablak is műanygra lett kicserélve.

Egy kis fantáziával gyönyörű otthon varázsolható belőle méghozzá kedvező áron, hiszen nem ázik, nem vizesedik, összközművesített, ezáltal csak esztétikai felújítást igényel.

Az ingatlant nem lakják a tulajdonosok, már régóta. Idősek már és nem tudják gondozni, ezért adják tovább remélve olyan leendőbeli tulajdonosoknak, akik szép otthont varázsolnak majd belőle.

A település, kedvező infrastruktúrával rendelkezik, területén biztosított a háziorvosi, védőnői, postaszolgálati, óvodai, illetve az általános iskolai ellátás. Az ingatlantól 10-15 perc sétatávolságra található Bátonyterenye központja, ahol bolt, drogéria, gyógyszertár stb. megtalálható, illetve 2 km-t téve eljuthatunk a Maconkai-víztározóhoz is.

Amennyiben nem ezt az ingatlant tartja az Ön számára megfelelőnek, viszont vásárlási szándékkal nézi a hirdetésem, szívesen megosztom Önnel a portfóliómban szereplő elvárásaival egyező találatokat!

CSOK igényelhető!

Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Debrecen
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban