Elvehetetlen panoráma a Budai dombokról!

1632 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egyedi lehetőség, egyedi helyen!!

Eladásra kínálunk Budapest 2. kerület, Csalán úton, társasházi lakóház, ikerház felét.

(Tulajdoni lap szerint 126 nm alapterületű társasházi lakás. A valóságban nettó 210 nm (bruttó 220 ) nm alapterületű ikerház fél.)
Az 1267 nm alapterületű közös kert részből, a kert felét a házrész tulajdonosai használhatják, teljesen elszeparáltan, leválasztva a szomszédos kert résztől. 3 oldalon szabadon álló épület, egyik oldalfala a szomszéd házzal határos.

Az épület 4 szintes: pince, földszint, 1. emelet és tetőtérből áll. Mind a 4 szint beépített, szintenként fürdőszobával és 2 szintenként konyhával ellátott.
A 4 szintet közös nyitott lépcsőház köti össze. Az épület két különálló bejárattal rendelkezik, 2-2 szintre osztva az épületet.
Az egyik bejárat az 1. emeleti szinten, az utcafrontról biztosít bejutást a lakásba. A másik bejárat az oldal kertrészről nyílik a földszinten.
Az épület ezáltal akár ketté is osztható, külön mérőórákkal felszerelt, két külön bejáratú lakássá alakítható,

Helyiségek alaprajz szerinti elrendezése:

Pinceszint: télikert innen kijárat a kerti teraszra, szoba, konyha, fürdőszoba, lépcsőfeljáró a földszintre. Ez a szint kert kapcsolatos.

Földszint: előszoba, konyha egy légtérben, közlekedő, lépcsőház, fürdőszoba, nappali, innen nyíló dél-nyugati tájolású terasz, gyönyörű panorámával a Hűvösvölgyre és Budakeszire. (kert oldali bejárat)

1. Emelet: 1 szoba, fürdőszoba, közlekedő, lépcsőház, nappali, szintén innen nyíló dél-nyugati tájolású terasz a szemben elterülő Hűvösvölgyi és Budakeszi dombokra. (utcafronti bejárat)

Tetőtér: szoba, konyha, fürdőszoba.

A teraszok automata napvédő rolóval felszereltek.
Betonozott 40 nm gépkocsi beálló, automata kapuval a Csalán utca felől. A kerti szinten, mellék utcából nyíló, egy gépkocsi részére alkalmas kerti gépkocsi beálló.
Az épület kert felőli oldalán dryvit szigeteléssel ellátott.
Az ingatlan 1970-es években épült, 2021-ben kisebb felújításon esett át, mely magába foglalta az ablakok, redőnyök cseréjét, (műanyag nyílászárók), szobákban burkolatok cseréjét (laminált lap), illetve a 1. emeleti és tetőtéri fürdőszobák felújítását, továbbá a helyiségek festését és a tető lemeztetős borítását.

Rendkívül jó adottságokkal rendelkező ingatlan Budapest egyik legelitebb városrészén.
Az épület adottságai révén kiválóan alkalmas irodának. Befektetésként, két különálló lakássá alakítható.

Az ár alkuképes!!

Hívjon a hét bármely napján és egyeztetünk időpontot az ingatlan megtekintésére!

- Ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitel ügyintézés, bank független, ügyfél igényeire szabott legjobb piaci kamattal!
- Díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadás!
- Továbbá energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk!

Baginné Tonga Tímea

Baginné Tonga Tímea

Hiteltanácsadó, Prémium ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 312 8045
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.